Diumenge 16 d’octubre ALBOCÀSSER – LA SERRA D’EN GALCERAN

Diumenge 16 d’octubre

ALBOCÀSSER – LA SERRATELLA – LA SERRA D’EN GALCERAN

Distancia aproximada: 17’5 km, 18 km qui puge al Zaragoza

Duresa: mitjana

Dificultat: mitjana

Eixida: a les 8 hores des dels Lluïsos

Transport: autobús

Hi col-labora: Vicent Andreu i Pepa Ruiz

Observacions: Eixim d’Albocàsser per camí asfaltat per a agafar una senda que va prenent altura fins que arribem al Mas del Tartamut, seguim pujant fins l’ermita veient a l’esquerra la carretera que va a la Serratella. Arribem a l’ermita de Sant Joan Nepomucé des d’on hi ha unes magnífiques vistes a tot voltant (fins 14 pobles es veuen des d’allí, segons els pobletans). Després baixarem fins la Serratella, on podem reposar aigua. Eixim del poble i anem pujant per senda que ens portarà a la part alta del recorregut, des d’este punt es podrà anar a l’esquerra al Tossal Saragossa (el vèrtex més alt de l’entorn) i tornar. Des de dalt hi ha magnifiques vistes en totes direccions, fins les Columbretes si està el dia clar. Anem baixant endinsant-nos pel barranc del Toll, passarem per successives masies i arribarem a La Serra d’En Galceran.

img-20160914-wa0004

 

tossal-saragossa

Leave a Reply