Crestes del Montsagre. Ports de Beseit

 

CRESTES DEL MONTSAGRE. PORTS DE BESEIT

 

 

Dies  21-22 Juny-2014

Cotxes particulars (es farà algun tram de pista)

Nit del dissabte a Valderrobres.  Hotel el Salt.  Preu/persona/mitjapensió i desdejuni : 45€

www.hotelelsalt.com  tel. 978-890865

Cal portar esmorzar i dinar per al dissabte i dinar per al diumenge.

 

Ruta dissabte :

 

Eixirem des de una pista prop de Prat de Compte i per el Pas de l´Escalerola pujarem al Tossal d´Engrilló i a la Punta Raus. Dinarem a la Font del Montsagre. Pujarem al Forat de Finella i a la Moleta Grossa per a baixar després per la Canal de l´Esterrosal.

Distància : 13km.

Durada total aprox. :  7,30-8h.

Desnivell acumulat : 1.100m.

Dificultat : mitjana.

 beseit01

 

beseit02

 

 

Ruta diumenge :

 

Eixirem d´Horta de S. Joan cap al Molí de Sotorres. Deixarem els cotxes al Mas de Fandos i per les Roques Cambretes i el Pas de la Maladona anirem cap al Coll de la Gilaberta, si anem bé de temps podrem pujar a la Punta del Aigua (1.096m.) i després per el Baixador de Valero agafarem la pista que ens portarà als cotxes.

Distància : 12km. aprox.

Durada total aprox. : 6h.

Desnivell acumulat : 850-1.000m.

Dificultat : Fàcil     

 

beseit03

 

 

Es prega als interessats que ho diguen el més prompte possible per problemes d´allotjament.

Dissabte a la nit hi haurà degustació d´orelles de porc.

Més endavant completarem l´informació.

 

 

 

Col-labora  :  manolo sifre-manolo latorre

 

One Response to “Crestes del Montsagre. Ports de Beseit”

  • Mati Ripollés:

    Bueno, bueno, bueno.¿Que puedo decir de la salida del fin de semana pasado? Genial. Es que no tengo palabras. Agradecer a los guías haberla programado. Para mi fue adrenalina pura, jajaja. Vistas espectaculares,subidas impresionantes y sin palabras para las bajadas. ¿Y que decir de la gente? Pues, como siempre, un grupo estupendo. Me lo pasé francamente bien, me reí muchísimo y disfrute muchísimo. Una salida para recordar siempre. Gracias a todos. Sois geniales!!

Leave a Reply