LA FAGEDA DEL RETAULE: Dissabte 26 d’octubre.

Distància: 26 Km.

Desnivell acumulat: 1255 m.

Duresa: mitjana.

Dificultat: normal.

Eixida: 7:00 des de la plaça del Llaurador.

Transport: cotxes particulars. No són necessaris 4×4.

Col·laboren: Joan Batalla i Àlvar Manrique.

 

Observacions: No anirem a la Font del Retaule ni al Pi Gros, perquè allargaríem en 4 Km la distancia i en uns 100m el desnivell acumulat. El dinar serà al Pare Faig. Cal portar dinar, aigua, menjar de reforç i és convenient portar bastons.

 

Descripció:  Aquest any arribarem a la Fageda des de la zona del Caro. Donarem una volta completa, exigent i amb unes vistes espectaculars de la zona nord-est del Massis del Port.

Després d’esmorzar i deixar els cotxes començarem per una pista que ens portarà a l’àrea de lleure de la Cova d’Avellanes, ací deixarem la pista i començarem a pujar fins arribar al Cim del Marturi, passant pel Bassis de Marturi, passarem pels Teixos de Marturi i arribarem a la Mola de Boix, la travessarem i arribarem al coll de l’Embarronat. D’ahí anirem a Casetes Velles i agafarem el PRC82  per a desviar-nos a buscar la Font de Galindo, després  eixirem a la pista que ens portarà fins el Pare Faig. Tornarem passant pel Mas de Pataques, El Refugi del Mas dels Flares on agafarem el PR7, que ja no abandonarem fins els cotxes, passant per Casetes Velles, La Cova del Vidre i els Pallers.

 

 

194

cova avellanes-marturi-casetes velles-mas del frares-cova vidre- pallers

 

 

Leave a Reply