6a ETAPA CAMÍ DE SANT JAUME VILA-REAL

EXCURSIÓ TEMÀTICA: El Camí de Sant JaumeDe Sant Jaume de Vila-real a la Balma

6a etapa: Morella – La Balma           3 de novenbre de 2013

Distància aproximada: 22 km.

Duresa: baixa.

Dificultat: fàcil.

Eixida: 7:30 hores dels Lluïsos.

Transport: autobús.

Col·labora: C.E.V.

Observacions: Última etapa del Camí de Sant Jaume completa en la provincia de Castelló, la recorrerem entre Morella i el Santuari de la Balma. Deixant Morella per la porta de Sant Miquel, passarem per l’aqüeducte i farem una modificació de l’itinerari oficial, que va seguint la carretera CV-1170 cap a Xiva de Morella. Nosaltres seguirem el Pr-Cv-215 fins trobar-nos el Pr-Cv-216, i per ell arribar a Xiva de Morella. Alli ja continuem el camí oficial que pel Pr-Cv-217 arriba a Ortells, on no entrarem. Per vora del riu Bergantes anirem a Sorita, hi passarem per davall i finalment, després de 22 km, entrarem a la Balma, acabament del nostre recorregut pel camí de Sant Jaume de Castelló.

 

DSC01845

DSC01272

Cami Santiago_ Morella- la Balma

Leave a Reply