Eixida cultural i gastronòmica a Sogorb

Dissabte dia 24 de novembre de 2012. Excursió apta per a tothom.

Distància aproximada: 10 km.

Eixida: des de “els Lluïsos” a les 8:30 hores.

Transport: autobús.

Col·labors: Pepe Cano i Josep Ma Vilanova.

Observacions: Cal portar: esmorzar i aigua. Es dinarà al restaurant de l’hotel Victoria d’Altura, el preu del menú és de 13 €/persona.

 

Itinerari:

09:30 Iniciaren un recorregut urbà per tal de visitar els edificis més emblemàtics de l’arquitectura civil, i religiosa de la ciutat com  són: El passeig de Sopeña, on pararen uns minuts per esmorzar, el Castell de l’Estrella, l’Ajuntament, la Catedral amb el seu Claustre  gòtic adjacent, l’Arc de la Verònica, l’Església de Sant Pere, la Muralla i l’Aqüeducte Medieval, la Presó i la “Fuente de los Cincuenta Caños”.  Una vegada acabat el recorregut urbà enfilarem el camí d’Altura pel passeig que uneix ambdues poblacions.
En Altura visitarem en primer lloc l’Almàssera de la Cooperativa i en acabar la visita anirem a dinar a l’Hotel Victoria.
Després de dinar visita de les restes de la Cartoixa de Valldecrist, guiada i comentada per membres de l’Associació Cultural Cartoixa de Valldecrit. El donatiu per aquesta visita és de 2 €.

En concloure la visita a la Cartoixa tornarem a Sogorb pels camins agrícoles del terme d’Altura.

18:00 Arribada a Vila-real.
Per a participar a l’excursió cal inscriure’s al CEV fins el 22 de novembre o contactar amb Pepe Cano o Josep M. Vilanova.

Leave a Reply