ELS COLORS DE LA TARDOR AL MONCAYO dies 12, 13 i 14 d’octubre.

Itineraris per la fageda del Moncayo, ascensió al cim i visita a Tarazona.


Distàncies aproximades: 
9 i 18 km per a cadascun dels itineraris

Duresa:  baixa, llevat del dia de l’ascensió al Moncayo que serà mitjana.

Dificultat:  poc difícil.

Eixida: 7 hores del dia 12 d’octubre des dels Lluïsos.

Transport:  autobús.

Col·labora:  Pepe Montilla i Cristina García.

Observacions: la tardor és un moment únic per gaudir de les tonalitats ocres, rogenques i grogues que ens ofereix la natura, si a més ho podem fer en una fageda passa a ser espectacular. Realitzar excursions per boscos i una ascensió emblemàtica és una molt bona combinació, a més per rematar en programa tenim visites al monestir de Veruela i al museu del vi.
L’allotjament és farà en un hotel a mitja pensió, cal portar menjar per les excursions. Preu de l’excursió: 140 euros/persona, inclou l’autobús i l’allotjament en mitja pensió i el dinar del diumenge, NO INCLOU les entrades als museus, menjar per a les excursions i assegurança.

Inscripcions i més informació: dijous al centre.

 

Leave a Reply