Diumenge 23 de setembre: 25 ANIVERSARI DE LA TOPOGUIA DEL GR7

4a Etapa:  Coll d’Ares – Benassal – Culla

Distància aproximada: 17 km

Duresa: mitjana.

Dificultat: poc difícil.

Eixida: 8 hores, dels Lluïsos.

Transport: Autobús.

Col·labora: Vicent Andreu i Jesús Hernández.

Observacions: Portar calcer amb sola d’agarre, i prou d’aigua, ja que les fonts estan seques.

Itinerari: Esmorzarem al Coll d’Ares abans de començar a caminar. Iniciem la marxa per senda en pujada que voreja la Mola del Vilar, amb excel·lent vista sobre Ares i la vall de la Rambla Carbonera. Coronem a la vora d’un mas amb evident era.

Passem pel mas de la Mola, amb un pou d’aigua, i després pel de la Cova. Després de passar per una balma, comencem una contínua baixada que, després de passar per l’ermita de la Magdalena, ens durà a Benassal. El poble seria una bona opció per a dinar.

Deixem Benassal camí a les fonts d’En Segures, on no arribem, i després camí al mas de Sant Cristòfol, a sota de l’ermita homònima. El deixem enrere i ja veiem Culla. Descendim un poc i després comencem a pujar, primer a poc a poc i després decididament fins arribar a Culla.

 

Leave a Reply