XV PUJADA SANT PASQUAL A SANT JOAN DE PENYAGOLOSA

El Centre Excursionista de Vila-real celebra enguany el XV aniversari de la pujada Sant Pasqual – Sant Joan de Penyagolosa.
Si teniu ganes de pujar amb nosaltres, vos esperem amb cantimplora, queviures, barrets, ben abillats, els dies 26 i 27 de maig.

26 de maig:

Recorregut: Sant Pasqual – Costur.

Eixida al voltant de les 8:00 h. A partir de les 7:30 es farà el control de participació. Esmorzar a la rambla. Dinar al mas de Flor a càrrec del Centre.
Arribada aproximada a les 18 h a Costur.

Duresa: mitjana.

27 de maig:

Recorregut: Costur – Sant Joan de Penyagolosa.

Eixida de Costur sobre les 7:00 h. Els que vagen el segon dia poden agafar autobús a les 6:00 h als Lluïsos. Esmorzar al mas de la Tosquella. Dinar al mas de la Lloma a càrrec del Centre (celebrem el XV aniversari). Arribada vora les 18:00 a Sant Joan. Berenar-sopar.

Duresa: mitjana-alta.

Per a inscriure’s: dijous 10, dimecres 23 i dijous 24 en horari normal de 20 a 21 hores a la seu del centre. Qui no puga que envie un correu a informacion@cevila-real.com i ho podrà fer per transferència.

Preu: soci 15 €, no soci 20 €, més 3 € per dia d’assegurança per als no federats.

La inscripció inclou: autobús de tornada (també d’anada, per als del segon dia), avituallaments d’aigua i fruita, samarreta commemorativa, dinars dels dos dies, dormir al poliesportiu de Costur (cal portar sac de dormir, transport per part del centre). La no presentació en el moment de l’excursió, sense haver-ho comunicat amb antelació, implicarà la pèrdua de la totalitat de l’import.

Per als que vulguen hi ha sopar de germanor a Costur per 12 €.

VOS ESPEREM!!!

Col·laboren:

Leave a Reply