NETEJA SENDES A ESPADÀ

Gràcies als Pamer i a les subvencions per als aturats dels ajuntaments es van netejant sendes per les nostres terres, el darrer any se n’han netejat unes quantes.
A Sueras s’ha netejat la senda que va des del mas de la Campana a quatre camins passant per la font del Corral i la font de la Solana. Així com també la senda que puja des de la font del Cantal fins la ratlla de Villamalur. Ací teniu un track de Jose Talón que passa de les dos sendes:

A Eslida s’han netejat les sendes per les que discorre el PR de les fonts, així com també la senda que puja directament al puntal de l’aljub. Ací teniu un track que baixa del puntal per eixa senda:

A Villamalur s’ha netejat el camí vell de Matet que puja pel barranc de Berniches i baixant des del Catalan, hi ha trossos que si no es passa molt acabaran tapant-se, ací hi ha un track que passa per el camí vell.

A Fanzara s’ha netejat la pujada des del poble a la cova de la Mola, ací teniu un track de Bilbobolsoi de la ruta:

També en Ribesalbes s’han netejat moltes sendes, així com el GR entre Ain i Veo, o els SL d’Alcudia de Veo.
Si teniu informació de noves sendes netejades feu-ne publicitat i passeu per elles, així conseguirem conservar-les.
Track que passa per sendes velles recuperades o noves recent obertes per la Vilavella:

Ací està el track dels cims d’Ain amb les sendes que han tornat a netejar:

5 Responses to “NETEJA SENDES A ESPADÀ”

 • xavier:

  L’altre dia em van dir a Villamalur que les brigades del parc estan per allí netejant senders.

 • xavier:

  Jose Talón i els Sacaleches m’han informat que s’han netejat totes les sendes que fan la volta als cims d’Ain, des del Coll de Barres, passant pel Bellota, el Bovalar, el coll de Mosquera i Cerro Gordo fins el coll de la Ibola.
  Quan Jose penge el track ja ficaré un enllaç.

 • xavier:

  A Ludiente ens informen veïns de la Giraba que han netejat la senda de la Granella. L’estiu passat ja van netejar la senda de Benachera la del Mas del Cabezo Royo. Si vos animeu ja hi ha unes quantes sendes netes i molt boniques pels voltants de Ludiente, a vore si els pobles veïns els tenen enveja i comencen a netejar sendes també.

 • xavier:

  Vicent Andreu ens informa que s’ha netejat la pujada a la Campana per la font de l’Avellanar i la senda de la Campana al Xinquer, i també a quatre camins per la font del Corral.
  D’altra banda s’ha netejat la senda que va des d’Alcudia a la pista del Xinquer (i estalvia la volta d’esta) així com la senda que puja des del Xinquer al castell i connecta amb la font de la Solana.

 • xavier:

  Els pepes d’Onda han acabat de netejar la pujada a la caseta de Marimón des de l’abellar de sonella, just abans del pi del Nano.
  Com totes les sendes que obrin i recuperen està en perfectes condicions.
  Des d’ací agraïr a ells i a tots els que desinteressadament netegen les sendes que tots usem.

Leave a Reply