PROGRAMACIÓ OCTUBRE

Per raons alienes al centre la revista de la tardor s’ha retardat un poc, per això ací va un avanç de la programació d’octubre.
Tindreu més informació la setmana vinent a la revista:

DIUMENGE 3 D’OCTUBRE:

SERRA DEL MONTSIÀ
Excursió de tot el dia amb autobús (6 hores reals de marxa amb possibilitat d’acurtar-la), que travessa tota la serra del Montsià, amb magnífiques vistes del delta de l’Ebre i les terres del baix Maestrat.

EXCURSIÓ AMB XIQUETS: LA MEUA PRIMERA MUNTANYA

Curta excursió de mig dia on pujarem a la muntanyeta que ens queda més aprop; la de Sant Antoni. Tan sols 3 km i un desnivell moderat. Es possible fer-la amb carros de rodes grans (en bona part és camí de terra). A dinar cadascú a sa casa.

CAP DE SETMANA 9 i 10 D’OCTUBRE

MONCAYO

Ideal per a fer una primera aproximació a l’alta muntanya, el cim del Moncayo es troba a 2300 metres i podem trobar-nos amb diferents inclemències metereològiques amb l’avantatge que estem a dos passos del cotxe, i amb un terreny prou fàcil.

De tota manera la fageda dels peus del santuari ens farà gaudir encara que no pugem al cim, i els cremaets del santuari també.

Aneu informant-vos doncs s’ha d’organitzar amb temps.

DIUMENGE 17 D’OCTUBRE

SERRA DE GÚDAR

Enguany anirem per la part de Mosquerola i farem un recorregut llarg pels pinars dels cims culminals de la serra.

Encara que com suposeu el recorregut final de l’excursió no estarà clar fins al dissabte 16 o el mateix diumenge, aneu preparats a passar el dia pels pinars que van des del poble cap a Valdelinares i Fortanete.

Aneu apuntant-vos i si hi ha gent per a fer autobús farem una excursió lineal travessant la serra des de Fortanete a Mosquerola, sinó farem una volta.

CORTES DE PALLÀS: SENDERO CAVANILLES

Excursió de mig dia que farem de tot el dia per la distància del desplaçament. Es tracta d’un dels senders més espectaculars de tota la nostra geografia que puja des del poble fins a la Muela des d’on tindrem una magnífica panoràmica del poble, el riu Xúquer, i bona part de la comarca.

2 Responses to “PROGRAMACIÓ OCTUBRE”

  • Hay novedades o información sobre la salida a Moncayo? si alguien me puede informar lo agradecería. Un saludo!

  • Pasate el jueves por la sede del centro y pregunta a Jose Montilla que es el organizador de la vuelta y el te confirmara los datos.

    Supongo que habra que dejar ya una señal para reservar plaza y confirmar asistencia.

Leave a Reply