EXCURSIONS ESPADÀ: D’ESLIDA AL CASTELL DE CASTRO I A LA NEVERA

Un dels llocs emblemàtics a visitar de la Serra és el Castell i la Nevera de Castro, en esta volta, un poc llarga, els visitarem els dos, pujant també per la Costera, i tornant a Eslida per Terraguan per a eixir directament a la font de Matilde.
El punt d’eixida de la ruta són les piscines d’Eslida (ara mateix tancades), i ens agafarem per a pujar a la Costera un camí més curt que el SL recentment marcat, que puja passant per la font dels Llops (una bona alternativa de pujada ja descrita a la web).
Des de la Costera anirem al coll roig, i d’ací a la Malladeta, des d’on anirem al Castell, i baixant a la pista, a la Nevera. La baixada la farem anant cap a Terraguan, que no pugem, i agafant una senda que travessant la carretera ens duu a la font de Matilde.
Ací està el track:


Ací teniu un track més curt, que des de la font de Matilde puja a la Nevera:

I ací la descripció:

Download: ESLIDA_CASTRO.pdf  ESLIDA_CASTRO.pdf (1,6 MiB, 1.015 hits)

One Response to “EXCURSIONS ESPADÀ: D’ESLIDA AL CASTELL DE CASTRO I A LA NEVERA”

  • […] Tras varias semanas de no salir por la lluvia y otras razones, tenia unas ganas que me salia de subir a la montaña y dar un paseito, seguimos la ruta que ya me había preparado hace una semana de Eslida pasado por el Castillo y Nevera de Castro siguiendo el track que Xavier Goterris habia publicado en su Wikiloc y en la web del C.E. Vila-real. […]

Leave a Reply