EXCURSIONS ESPADÀ: DE SUERA A PEDRALBA

Clàssica excursió fent la volta a tota la vall de Suera, eixint pel camí de Benitandús i agafant la senda de la font del Porc, per tota l’ombria dels òrguens, pujant després al casalet i rodant per la partida de Pedralba (i passant per la campana) per a baixar a la font de Castro, per acabar d’arrodonir la jornada li farem una visita al castell.
Existeix l’opció d’acurtar-la anant de la font del Porc a la de Castro i tornant pel camí vell.
Ací està el track:


Ací el track de la variant curta:

Ací la descripció detallada:

Download: sueras_pedralba.pdf  sueras_pedralba.pdf (3,0 MiB, 1.022 hits)

2 Responses to “EXCURSIONS ESPADÀ: DE SUERA A PEDRALBA”

  • xavier:

    Des de la Campana s’ha netejat la vella senda que per les fonts de Pedralba (ullals del riu) i la font de l’avellaner baixa a la pista, és més curt i paga la pena per la bellesa del racó.

  • xavier:

    Baixant (o pujant) pel camí vell, s’ha pintat amb verd una desviació que passa per la font de la Bocamina, i que ens permet travessar el riu a l’altura (més o menys) de la font dels Ullals. Just quan eixim al camí asfaltat, en un raconet hi ha un sender que sembla perdut, que per un bonic racó puja a la font del Porc.

Leave a Reply