EXCURSIONS ESPADÀ: DE LA FONT DE CASTRO A QUATRE CAMINS.

Des de la font de castro de Suera, pugem per la font de l’avellaner fins al Mas de la Campana, i des d’ací passarem a la vall del Xinquer i per la font del corral i la solana anem a 4 camins, tornant per la nevera de 4 camins i el jupillo, baixant pel GR36.
La senda del barranc de l’avellaner fins al mas de la Campana mateix ha estat netejada recentment, per tant ara és possible fer-la i gaudir d’este magnífic barranc, el track i la descripció van per una senda que va per fora del barranc i que es sol mantindre neta per anar sota els arbres.
Podem recurtar l’excursió passant pel cim de la Talaia, la montanya més alta de Suera, encara que en este tros no hi ha senda clara, sobretot a la baixada.
Ací està el track:


Ací està el track passant per la Talaia:

i ací la descripció pas a pas:

Download: FONT_DE_CASTRO_-_4_CAMINS.pdf  FONT_DE_CASTRO_-_4_CAMINS.pdf (2,7 MiB, 1.097 hits)

One Response to “EXCURSIONS ESPADÀ: DE LA FONT DE CASTRO A QUATRE CAMINS.”

  • xavier:

    Després de la Talaia i abans d’arribar al Jupillo, hem mig marcat una baixada cap a la font del Cantal pel mig del pinar i aprofitant unes sendes netejades per a treure suro; està enfitada i prou.
    És una variant interessant per a baixar a la pista de Pedralba.
    Ací http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=338677 podreu trobar una ruta que passa per este tros de senda.

Leave a Reply