EXCURSIONS ESPADÀ: VOLTA A LA MOSQUERA

Farem una volta circular a la valleta de Mosquera, la zona millor conservada de la serra. No cal perdre de vista que tota la finca que travessem és particular i s’ha mantingut bé gràcies a que els seus propietaris han tret partit del suro i han cuidat i conservat les sureres.

La pujada al Carrascal (Pepe el Bono l’anomenava les penyes de Logronyo) no està inclosa, però si descrita, per tant he buscat un track on si que es troba la pujada. Es tracta d’un track que va des d’Assuebar (bé des d’un lloc proper) entrant per pista fins un punt on podem fer la ruta més curta, pugem per las Balsillas cap a la Mosquera i retornem per pista, sota los Castillejos.

Ací teniu el track de la volta:

Ací està el track des d’Assuèbar:

I ací l’explicació més detallada:

Download: MOSQUERA.pdf  MOSQUERA.pdf (1,5 MiB, 978 hits)

Leave a Reply