TOPOESPADÀ 1.0

Després de molt de temps he acabat, per fi, la primera versió d’un mapa de la serra d’espadà per a GARMIN, basat en els topospain de Garmin i l’IGN però amb algunes modificacions:

  • s’han eliminat alguns senders i pistes que ja no existeixen
  • s’han rotulat correctament els topònims (però no tots)
  • s’han afegit fonts, neveres, etc.
  • i sobretot s’han afegit més de 400 km de noves sendes

Com sempre hi ha moltes errades, algunes per desconeixement altres per descuit, així com moltes coses que no s’han ficat doncs l’he fet a partir de waypoints i tracks meus, així com de la informació recollida els darrers anys passejant per la serra.

Les sendes eren, al menys acceptables al moment de passar, encara que sóc conscient que moltes s’han tornat a tapar després, però si les busqueu les trobareu. No he diferenciat entre sendes principals i secundàries per dos raons; una perquè les sendes es tapen amb facilitat i hi ha senders que estan molt xafats i als pocs anys s’abandonen, i l’altra i més important és que no he sabut fer-ho.

Desitge que vos faça molt de profit i vos ajude a planificar excursions per la serra i espere tots els vostres comentaris, tracks que vullgueu que incorpore (per ser nous o ser millors que els actuals) i demés informació rellevant.

Voldria agrair la col·laboració d’Àlvar, Juanma, Lluís, Ramiro, Joan, Manolo, Carles, Ximo, Carlos, Ramón, Josep i especialment a Sara la seua paciència, l’alegria i el aguantar “exploracions” i argelagues, gràcies a ells podeu disposar d’este mapa.

Com que no sé modificar el mapsource per a fer-lo funcionar vos penge el Sendmap amb que podreu enviar-li’l al GPS.

Download: sendmap20.exe  sendmap20.exe (160,0 KiB, 1.395 hits)

El mapa està fet amb mapedit, ací teniu l’adreça d’on podeu baixar-vos l’última actualització gratuita (sense registrar) que he fet servir.

I per fi ací teniu el mapa:

Download: espada 1_0.img  espada 1_0.img (1,3 MiB, 1.623 hits)

Leave a Reply