Informacion Pirineu’08

Dates: 25, 26 i 27 de juliol de 2008
Dia d’eixida: divendres 25/07/08 al migdia
Lloc: Alta Ribagorça                              
Lloc eixida: del Lluïsos
Pressupost aproximat: 145 € per a membres del CEVR /150 € per a NO membres del CEVR  
 
Característiques generals de l’eixida al pirineu’08:

Desplaçament en autobús fins les proximitats del refugi, curta marxa d’aproximació (10’). Al refugi pernoctarem les dos nits, amb la qual cosa per a les caminades només ens caldrà una petita motxilla d’atac.

 

Primera jornada

Volta circular, comença i acaba al refugi (cota 1555). Passant per boscos ens aproximarem a paratges d’alta muntanya on els camins s’esborren per deixar pas als blocs de pedra que ens serveixen de traça per assolir colls i cims. En aquesta jornada visitarem llacs a una alçada de 2400 metres, per apropar-nos a ells passarem un coll a 2340 metres d’alçada, i per tornar enfilarem un altre coll de 2846 metres d’alçada. La distància total recorreguda serà d’uns 16 quilòmetres aproximadament.

Segona jornada

El itinerari d’aquesta jornada serà lineal, per camí conegut pujarem a un coll de 2495 metres d’alçada, aquest ens donarà pas a una vall amagada, el camí dolçament, desprès de recórrer uns 13 quilòmetres, ens deixarà al lloc on ens arreplegarà l’autobús a 1470 metres d’alçada.

 

Desprès d’un temps d’esbarjo al finalitzar el recorregut, farem una curta parada per a fer una visita al romànic de la zona. Desprès començarem la tornada cap a casa.

RESUM DADES TÈCNIQUES
Primera jornada

Distància: 16 quilòmetres

Desnivell positiu: 1291 metres

Desnivell negatiu: 1291 metres

Segona jornada

Distància: 13 quilòmetres

Desnivell positiu: 940 metres

Desnivell negatiu: 1025 metres                   

 Comentaris

Com en edicions anteriors l’organització general es farà de manera que pugen haver activitats i itineraris alternatius per aquells socis del CEVR que ho sol·liciten.

Els membres del CEVR tindran preferència alhora de l’inscripció, de la mateixa manera que els participants que no siguen membres del CEVR pagaran 5 euros més sobre el preu total.

En aquesta edició es indispensable estar federat per participat en l’activitat.

 Indispensable          Estar en possessió de la llicència federativa 2008.          Tenir una bona condició física.          Inscriure’s i fer els avançaments econòmics en les dates corresponents.          Acceptar i entendre les característiques especials de l’activitat, donant especial rellevància a lo nombrós del grup.          Portar banyador.

Leave a Reply