Ens tornem a posar en marxa!!

Acabat l’estiu i donada la circumstància que la situació sanitària per la Covid-19 ha millorat, per fi el Centre Excursionista de Vila-real ha pogut reprendre les seues activitats. Així des de primers de setembre ja obrim la seu amb el seu horari habitual, dijous de 19:30 a 20:30 hores.

Estem fent els diumenges les eixides a la muntanya que anomenarem “Excursions a la carta”.
Aquest pont del Pilar hem viatjat als Pirineus, a la vall de Boí, quatre dies de retrobament, que tantes ganes teníem; quatre rutes impressionants, paisatges bucòlics que et transporten a un altre món, fins i tot que et treuen les llàgrimes d’emoció, rius, cascades, vegetació, llacs, embassaments, etc. L’hotel ens va deixar bocabadats amb els seus desdejunis, la seua amabilitat i neteja. Els restaurants ens van delectar amb els seus menús. Sobretot cal esmentar la companyonia i la voluntat que tot isquera perfecte, com va ser.
En fi, esperem que puguem seguir complint el nostre objectiu, fer senderisme i gaudir de la natura.

Leave a Reply