Diumenge 13 de març: Crestes del Alto del Pinar

Diumenge 13 de març de 2016

Passeig per les crestes del Alto del Pinar

Distància aproximada: 17 Km

Duresa: moderada

Dificultat: moderada
Eixida: 7:30 des dels Lluïsos
Transport: autobús
Col·laboren: Pepe Gimeno i Centro Excursionista El Jupillo-Villamalur
Observacions: Portar aigua, esmorzar i dinar. Excursió de tot el dia
.
Itinerari: Eixim de Vilamalur direcció El Tajar, amb unes magnífiques vistes tant en la pujada com en l’alt. Una vegada en el Alto del Pinar planegem entre les restes de construccions de la guerra Civil cap el Collao. després d’una curta pujada arribem al cim de El Pinar, en Torralba i des d’aquí, tornem al poble pel barranc de Berniches, on podem veure les restes d’un antic molí i un xicotet aqüeducte, pel qual passarem fins arribar a la Rambla de Villamalur, a menys d’un quilòmetre del poble.
Villamalur_perfil
villamalur_IMG_1 villamalur_IMG_2 villamalur_IMG_3

Leave a Reply