MARXES SOLIDÀRIES EN COL·LABORACIÓ AMB LA PENYA CÈLTIC SUBMARÍ

     

La penya Celtic Submarí i el Centre Excursionista es mouen

 

El nostre centre junt amb la penya Cèltic caminem junts per una bona causa. Aquest proper curs excursionista s’han programat tres eixides solidàries, el més important d’aquestes excursions no és la distància, ni el recorregut, ni tan sols pujar a un cim emblemàtic, el més important és la participació, amb la teua participació es farà una donació a l’Associació Sant Vicent de Paül. La quota d’inscripció dels participants en les tres eixides serà a benefici d’aquesta associació per poder ajudar a finançar les seues activitats. Si no pots participar en l’excursió pots col·laborar inscrivint-te a la Fila Zero.

 

Que millor que  participar d’aquest projecte organitzant unes excursions pensades per compartir, per gaudir entre amics i en família, i com no per iniciar-se a caminar per la muntanya. Seguint l’eslògan que van importar les primeres guies senderistes: “Una jornada de senderisme, una setmana de salut”, volem fer partícips a totes aquelles persones interessades en participar en una activitat enriquidora, beneficiosa i a més solidària.

 

Les excursions han estat dissenyades per iniciar-se, amb recorreguts senzills, tot  i que cal caminar per muntanya, i no excessivament llargs. Cada itinerari proposat consta de dos variants, una més llarga per als més caminadors i una  altra més curta, pensada per a les famílies amb xiquets. Ambdós itineraris comparteixen el primer tram, per desprès trobar-se en el punt de finalització o de recollida. Els llocs per on transcorren els itineraris són propers a casa nostra, d’aquesta manera la duració total de l’activitat serà d’un matí i tots podrem estar a casa per l’hora de dinar, o millor encara compartir un dinar si ens ve de gust

 

LA  SERRA DE BORRIOL, A UN PAS DE CASA

Data: 17/01/2015

Hora i lloc d’eixida:  8 hores dels Lluïsos
Hora de tornada: 14 hores

Dificultat: Fàcil

Transport: Autobús

 

EL DESERT DE LES PALMES, UNA MIRADA A LA MAR

Data: 18/04/2015

Hora i lloc d’eixida: 8 hores dels Lluïsos

Hora de tornada: 14 hores

Dificultat: Fàcil

Transport: Autobús

 

L’ESPADÀ,  GUAITA DE LA PLANA

Data: 19/09/2015

Hora i lloc d’eixida: 8 hores dels Lluïsos

Hora de tornada: 14 hores

Dificultat: Fàcil

Transport: Autobús

 

El dissabte 17 de gener

Ruta: La Serra de Borriol, a un pas de casa.

Hi ha possibilitat d’escollir entre dues rutes “INFORMACIÓ EIXIDA PER BORRIOL
 

Distància aproximada: 5 km / 12 km.

Duresa: baixa.

Dificultat: fàcil/poc difícil.

Eixida: 8.00 h des dels Lluïsos
Transport: autobús.
Hi col.labora: Àlvar Manrique.

Observacions: excursió per a tota la família. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per un adult. L’eixida és de mig dia.

.

Leave a Reply