EL CENTRE EXCURSIONISTA AL SOSTRE DE SUD-AMÈRICA

EL CENTRE EXCURSIONISTA AL SOSTRE DE SUD-AMÈRICA

 

El passat 27 de setembre els nostres companys Josep Antoni i Pasqual Peris van començar una nova aventura que els havia de portar al cim més alt del continent Sud-americà, al ventós i gelat cim de l’Aconcagua. Han anat acompanyats de Toni Gil, amic i company de muntanya del Club Marató i Mitja.

 

Una vegada en Argentina, van obtenir els permisos pertinents per entrar al parc i provar de pujar al cim. Desprès d’uns dies d’aproximació i d’aclimatació van esperar el moment més adient per fer l’atac definitiu, i ho han aconseguit, ENHORABONA !!!!

 

A hores d’ara estan preparant la tornada, desitgem que siga aviat per poder gaudir dels detalls, anècdotes i històries que hauran viscut.

 

De moment ens envien aquest missatge: “…Totalment esgotats però molt contents. Ha segut molt dur però sense dubtes una gran experiència…”

 

MOLTES FELICITATS COMPANYS!!!!

 

JAMCalAconcagua

Leave a Reply