Diumenge 19 de gener: Excursió apta per a tothom.

EIXIDA SENDERISTA A LA DEVESA D’ALGAR

Distància aproximada: 16 km.
Duresa: baixa.
Dificultat: sense dificultat.
Eixida: a les 8 hores de la plaça del Llaurador. 9:00 hores d’Assuévar.
Tornada: al voltant de les 18:00 hores.
Transport: cotxes particulars.
Col·laboren: Pepe Cano i J Mª Vilanova.
Observacions: Hi haurà dinar al bar de la Glorieta d’Assuévar amb el següent menú: Ensalades, entremesos, olla d’Assuévar o paella, postres, beguda i cafè o infusions. Preu 12 € (no inclou licors i xupitos)

El Paratge Natural Municipal de la Devesa esta situat a l’extrem oriental del terme municipal de Soneja, ocupant una superfície protegida de 861 ha. Alló mes destacable de tot el paratge protegit es la llacuna de la Devesa, situada a 434 m. del nivell del mar, es l’única de les seves característiques ha tot el País Valencià: rodejada de boga, sureres, pins pinyoners, carrasques, alzines, margallons, alborços, i altres espècies arbustives típiques de la Serra d’Espadà que conjuntament amb el seu microclima han fet possible l’existència i conservació d’aquest paratge tant encisador.

Més informació al PDF adjunt: DEVESA DE AZUEBAR
.

BALSA DEHESA

Leave a Reply