21 aniversari de la topoguia del GR -7. Sector II

Diumenge 26 de gener de 2014

1r tram: Sant Joan de Penyagolosa –San Vicente de Piedrahita

 

Distància aproximada: 25 km.

Duresa:  mitjana.

Dificultat:  poc difícil.

Eixida: a les 7:30 hores des dels  Lluïsos.

Transport: autobús.

Col·labora:  CEV.

Observacions: L’any 2012 commemorant el 25é aniversari de la publicació de la topoguia del GR7 Sector I de la província de Castelló entre Fredes i Sant Joan de Penyagolosa, el Centre Excursionista de Vila-real va programar una sèrie d’eixides per a recórrer dit Sector. En el present any mamprenem el traçat del GR7 recorrent el Sector II, que va de Sant Joan de Penyagolosa fins Andilla. La present eixida és el primer tram del sector II i anirem de Sant Joan de Penyagolosa a Sant Vicent de Piedrahita.

 

Itinerari: Eixim de Sant Joan i pugem poc a poc fins la Lloma Plana, des d’ací comencem una pronunciada baixada cap el barranc del riu Carbo. Zigzaguegem passant per antigues masies del Carbo, pel Molí, fins arribar al mateix fons del riu, el seguim i després d’una bona pujadeta estem a Villahermosa. El deixem arrere i baixem ara fins creuar el riu Villahermosa, comencem una nova pujada i, després de passar pel Pino Cacho arribem a l’ermita de Sant Bertomeu. Des d’ací xano-xano farem cap al final de la ruta d’avui, Sant Vicent de Piedrahita.

.

GR7-st joan+st vicent_pla

 

GR7-st joan+st vicent_perfil

 

Sant Bertomeu

Leave a Reply