1a ETAPA CAMÍ DE SANT JAUME VILA-REAL

Diumenge 27 de gener:   Arxiprestal Sant Jaume  –  La Pobla Tornesa

Distància aproximada:  28 km.

Duresa: baixa.

Dificultat:  fàcil.

Eixida: 7.30 hores de l’Església Major.

Transport: tornada en autobús.

Col·labora: Jesús Hernández i Vicent Andreu.

Observacions: Començarem de l’Església Arxiprestal de Vila-real, passarem per Sant Pasqual i ens encaminarem per la riba del riu a Almassora. Des d’allí anirem a buscar el Caminàs per a dirigir-nos a Sant Jaume de Fadrell, quilòmetre zero del camí de Castelló. Seguint el Caminàs, la ruta passa per l’ermita de Sant Josep, El Lledó i Sant Roc de Canet. Sense pujar a l’ermita de la Magdalena, enfilarem per vora el Desert cap a La Pobla Tornesa, on acaba la primera etapa.

 

 

CAMI SANT JAUME_pre

 

Leave a Reply