Diumenge 10 de juny: CIRERERS DE LA SERRA D’ESPADÀ

Sueras – mas de la Campana – GR 36 – coll del Quincaller – nevera de Quatre Camins – pista de Matet – barranc de las Gabaras – Villamalur

Distància aproximada: 17,5 km

Duresa: mitjana.

Dificultat: poc difícil.

Eixida: dels Lluïsos a les 7.30 hores.

Transport: autobús.

Col·labora: Pepe Gimeno i Vicent Arenós.

Observacions: Hi ha que portar menjar i aigua. Es poden comprar cireres a l’arribada al poble.

Descripció: Eixim de Sueras pel camí de Pedralba cap a la font de Castro, on podem esmorzar i agafar aigua per a la resta del camí. Continuem en direcció al Mas de la Campana, passant per la Font de l’Avellaner. Seguirem la ruta pel GR-36 fins el Alto del Quinquillero, allí ens desviarem a la dreta cap la Nevera de Quatre Camins, pel camí podem veure en la Atalaya les primeres finques de cirerers, algunes abandonades però que continuen produint. Continuarem la ruta baixant per la pista de Matet i ens desviarem després per un pinar fins agafar de nou el GR-36, per ell arribarem a la zona d’esplai de El Mesillo i d’ací un camí asfaltat ens du a Villamalur.

 

 

Leave a Reply