Volta al terme – Dinar de Nadal – i més…

 

Vila-real, 1 de desembre de 2011

 

Salutacions,

 

Abans de res, i d’acord amb les dates en què estem, rebeu felicitacions anticipades de la mà de tots els que formen el Centre Excursionista. De segur que tindrem ocasions per a celebrar-ho.

Com que en aquesta ocasió són moltes les coses que us volem comunicar, anem directament per feina.

 

 

1. DINAR DE NADAL

 

Arriba de nou el Nadal, i com no, s’acaba un any més ple que mai d’excursions, viatges, activitats…

I, com ja és habitual, des del Centre Excursionista de Vila-real ho celebrarem de la millor manera que podríem fer-ho: amb una excursió pels voltants del nostre poble.

Així doncs, a partir de les 09:00 h del diumenge 18 de desembre us esperem a la Plaça de la Vila. Per començar, el torró i la mistela que no falten.

Posteriorment us convidem a caminar un poc. En aquesta ocasió ens dirigirem a la veïna població de les Alqueries per conèixer aspectes del seu casc urbà, desconeguts per a la majoria. El recorregut d’anada i tornada farà al voltant d’uns 10 km. Aprofiteu l’ocasió per a conèixer allò que tenim més a prop i que mai ens decidim a visitar. A més, és una bona excusa per a fer fam.

 

I, per acabar, el que tots esperem: el dinar. Aneu amb compte aquest any: hem canviat de local per al dinar. Anirem al casal de la Penya La Merla, situat al Raval del Carme, enfront de l’Església dels Franciscans. La paella, les pilotes… i el que vinga després que no falten.

Pregaríem que féreu la vostra inscripció al més prompte possible a la seu del Centre. El preu del dinar és, per als socis,12 €, i per als simpatitzants, 15 €.

Esperem la vostra assistència i col•laboració.

I per a tots i totes els que no puguen assistir, Bon Nadal i Feliç Any 2012.

 

 

2. NADAL SOLIDARI

 

Aquestos anys hem pensat que hauríem de fer un xicotet esforç i col•laborar amb associacions locals que ajuden durant tot l’any famílies i persones que realment ho estan passant malament, així doncs us anime que fiquem el nostre granet d’arena i hi col•laborem.

Els dies que el Centre farà la recollida d’aliments seran el dia 15 de desembre a partir de les 18:00 h de la vesprada en la Seu Social (Plaça la Vila – Edif. Caixa Rural) i el diumenge dia 18 abans del dinar, en el local de la Penya La Merla).

Què hem de portar aquest any?

-Arròs, pasta, llegums (en sec o bé en pots)

– Oli

– Mantes

 

Samarretes Solidàries

Davant de les demandes de gran nombre de socis, ens hem decidit a facilitar l’adquisició de roba amb l’escut del Centre.

Teniu a la vostra disposició samarretes tècniques de mànega llarga (negres) amb l’escut del Centre. S’ha encarregat una primera comanda de diferents talles (S, M, L i XL). A mesura que se n’esgoten les existències, prendrem nota de les demandes per a una nova comanda.

El cost de les samarretes serà de 5 € per als socis.

Amb aquesta aportació mantindrem la iniciativa de ser solidaris.

Anys enrere vam aportar la totalitat de la recaptació del Porrat del dia del Dinar de Nadal als damnificats del terratrèmol d’Haití. L’any passat, integrament a mossèn Guillermo, que està al front de la Parròquia de Santa Sofia. I enguany hem pensat que podríem contribuir amb els guanys generats per la venda de les samarretes al projecte de construcció de cases per a famílies de la comunitat de León (Nicaragua), les quals viuen en l’actualitat en una situació d’extrema pobresa, sense tindre oportunitat d’aconseguir un habitatge que cobrisca les necessitats bàsiques per a viure.

Donarem suport al projecte iniciat l’any 2008 per la penya El Desori del nostre poble. Sabem que tota aquesta col•laboració els arribarà, ja que membres d’aquesta penya viatgen fins a Nicaragua per a veure la situació en què es troben aquestes comunitats.

 

Nota explicativa del projecte de la penya El Desori:  nota desori

 

3. LLICÈNCIES FEDERATIVES

 

Per al vostre coneixement, us fem saber que ja podeu sol•licitar la llicència federativa corresponent al proper exercici 2012.

El cost de la llicència bàsica per a un adult (la més sol•licitada) és de 56,35 €.

Podeu consultar més informació relativa a les diferents tarifes, incloent-hi les prestacions, les condicions i els avantatges, en la pàgina web de la Federació Valenciana:

http://www.femecv.com/sites/default/files/precios_licencias_2012.pdf

Els interessats podeu dirigir-vos a la seu del Centre realitzant l’aportació econòmica corresponent juntament amb una fotocòpia del carnet d’identitat.

Reiterem la conveniència de federar-se per a totes aquelles persones que practiquen habitualment activitats a la muntanya

Recordem que en aquesta ocasió, el Centre no bonificarà el cost de la llicència.

.

 

4. BUTLLETÍ TRIMESTRAL.

El passat dimecres de novembre és va realitzar una reunió relativa al Butlletí Informatiu del Centre. Entre altres assumptes és va parlar de mantenir la periodicitat quadrimestral (abril – setembre – desembre) i de minorar despeses en la distribució. És per això que us demanem que totes aquelles persones que habitualment passeu per la seu del Centre i que pugeu recollir el Butlletí en mà ho comuniqueu.

 

 

5. ESTEM D’ENHORABONA!

L’emissora local de ràdio ONDA CERO ens ha fet reconeixement a la nostra activitat. El proper dijous 15 de desembre a les 20:00 h rebrem la menció especial en els seus premis anuals, en l’apartat de Medi Ambient, per l’organització de la Pujada a Sant Joan de Penyagolosa. Els premis seran entregats en la Sala d’Actes de la Caixa Rural.

Us esperem a tots i totes!

Després, per celebrar-ho i conèixer millor el local del dinar de Nadal, acudirem al local social de la Penya la Merla per fer un “vi d’honor”.

 

 

 

Vila-real, 1 de desembre de 2011

La presidenta

 

 

 

Carmen Broch Duque

 

Leave a Reply