de la Pobla a les Santes pel Bartolo

El diumenge dia 1 de Novembre esta prevista una excursió que ens portarà a recorrer la cara nord de la serra del Desert de les Palmes, també anomenada Serra de les Santes. Passarem per la cresta que va del coll de la Mola fins al cim del Bartolo, i si el temps ho permet podrem disfrutar d’unes vistes excepcionals, per a baixar després a l’amagada vall de les Santes, on des de la seua ermita Santa Llúcia i Santa Águeda guarden de tot mal la vall, serà per això que s’ha escapat dels darrers incendis.
Des d’ací retornarem a la Pobla per uns camins menys fressats però tot i així molt interessants, que ens duran als peus del Gaidó, arribant al poble per l’ombria del Tossal de la Vila.
Una descripció més extensa la trobareu ací:

Download: la_pobla_a_les_santes_pel_bartolo.pdf  la_pobla_a_les_santes_pel_bartolo.pdf (930,9 KiB, 1.511 hits)


i ací està el track de la ruta:

Leave a Reply