EXCURSIONS PER ESPADÀ

Resulta que tinc descrites unes quante rutes per la Serra d’Espadà, pensant en publicar-les en la revista, però darrerament hi ha massa coses per publicar i van ajornant-se, així que aprofitant la web voldria anar penjant-les ací per a compartir-les amb tots vosaltres.

### PR CV 314 La penya Saganta ###

La primera és tot un clàssic, sobretot per a l’amic Toni que l’ha feta moltes vegades, i que trobareu explicada a molts llocs: el sender pr-cv-314 des d’Espadilla a la Penya Saganta, només que hem inclós la pujada al castell d’Espadilla. Senders balissats, fàcils i sense dificultat.

Ací teniu la descripció:

Download: espadilla a penya saganta  espadilla a penya saganta (2,2 MiB, 1.091 hits)

### Els orguens de Benitandus ###

La segona és un altre clàssic, però més curt, la pujada als òrguens des de Benitandús, passant pel cim, la calera i baixant per la font de l’alcornocal. Podeu aprofitar per a fer dos geocaches que hi ha als òrguens.

Mireu ací i ací
Ací teniu la descripció:

Download: Benitandús als òrguens  Benitandús als òrguens (923,7 KiB, 1.055 hits)

S’agraïran totes les rectificacions i aportacions que vullgueu fer, segur que tenen més d’una errada.

One Response to “EXCURSIONS PER ESPADÀ”

  • Correcciones

    Cuando pegueis el codigo de wikiloc hay que modifcar las medidas donde pone measures=off hay que poner on con esto aparece el perfil y donde pone width=”500px” hay que poner width=”450px” y donde pone height=”400px” hay que poner height=”500px”

Leave a Reply