EXCURSIONS PER ESPADÀ: D’ESLIDA AL PUNTAL DE L’ALJUB

Seguint amb el tema de les excursions per espadà esta setmana toca la pujada des d’Eslida al puntal de l’aljub. Hi ha descrita la pujada pel camí vell de Xovar i la pista fins a les antenes, i la baixada per la cresta fins al camí de Xovar a Ain i el retorn pel barranc de l’Oret (GR). El track inclou la visita a la cova de l’Oret. Ideal entrar a l’hivern un poc abans del migdia.

Ací teniu el track, un poc retocat perquè normalment evitem l’asfalt, però és el camí més fàcil i sense complicacions:

El segon track que vos he penjat és una pujada més directa i difícil, es tracta d’agafar un sender, a vegades poc clar però prou net (llevat d’un tros a meitat) i que presenta una pendent molt forta, però que puja directe al puntal eixint a l’aljub que li dona nom, la resta continua pel mateix camí:

Ací està la ruta:

Download: ESLIDA_PUNTAL_DE_LALJUB.pdf  ESLIDA_PUNTAL_DE_LALJUB.pdf (2,2 MiB, 1.355 hits)

One Response to “EXCURSIONS PER ESPADÀ: D’ESLIDA AL PUNTAL DE L’ALJUB”

  • xavier:

    perdoneu però per causes de força major no he pogut incloure la descripció detallada de la ruta, per alguna raó desconeguda per a mi no me la deixa penjar a la web.
    Espere arreglar-ho.

Leave a Reply