Fredes – Informacion sobre la salida

Dissabte 27 : Eixida a les 8 del matí des d’els LLuïsos, en cotxes particulars (4×4) en direcció a Fredes. Després passarem pel Xalet del Rei. Començarem per la Font del Teix i recorrerem el riu Matarranya aigües avall fins arribar a les Gubies. És una excursió en poca pendent i en poca dificultat. Però cal passar el riu d’un costat a l’altre en diverses ocasions per tant és recomanable portar un recanvi de sabates i calcetins per si són necessaris (els deixarem en els cotxes). En època de ploguda el nivell del riu pot estar un poc alt cal, per tant tindre molta precaució. Porteu menjar per a esmorzar i dinar.

Sopar i allotjament en L’Hotel Diego en Santa Barbara, el preu és de 50€ en règim de mitja pensió. També hi ha de pagar 10 € en concepte de gasolina al propietaris dels cotxes

Diumenge 28: Aquells que venen tant sols per aquests dia han d’eixir dels Lluïsos a les 7 del mati i ens trobarem tots a les 9 en el Pantà d’Ulldecona. El recorregut serà Barranc del Salt. Salt de Robert. Fredes. Portell de l’Infern. Mangraners. El desnivell és de 600m. El recorregut és fàcil fins al Salt de Robert (1h 45min) però després el desnivell és més pronunciat. Cal portar esmorzar i dinar.

Leave a Reply